Wednesday, April 1, 2009

SERBIA SHOW 5 APRIL, 2009

SPENS - NOVI SAD - NEDELJA, 5. APRIL U 17 h
Američko rvanje je jedan od najmodernijih i najpopularnijih sportova u svetu, istovremeno borba i zabava u kojoj tetovirani, posebno kostimirani, čuveni svetski borci koriste mnoge tehnike kako bi na atraktivan način, u borbi bez pravila u kojoj zastaje dah, savladali svog protivnika i postigli pobedu.

Najpoznatiji borci u ovom sportu, kao što su
John Cena, Matt Hardy, Shawn Michaels, predstavljaju velike svetske zvezde i pune najveće sportske dvorane širom sveta. Ovaj sport podiže ogromnu količinu adrenalina, jer je istovremeno i opasan i zabavan. Borba je samo deo ovog šou programa, u kome se borci ne bore samo za svoju pobedu, već prave i spektakl za publiku. Takmičenja u američkom rvanju odvijaju se u nekoliko divizija, od kojih svaka ima svoje zvezde. Milioni ljudi širom sveta svakog dana u najvećim sportskim dvoranama posmatraju borbe u american wrestling - u i navijaju za svog omiljenog takmičara, učestvujući u neponovljivom spektaklu koji je nemoguće prepričati.

U nedelju 5. aprila 2009, u 17 časova, u sportskoj dvorani SPENS u Novom Sadu prvi put u našoj zemlji biće priredjen jedan takav veliki spektakl - AMERICAN WRESTLING FIGHT.

Card service
Kupite ulaznicu!

CALL CENTER 0900 11 00 11