Tuesday, December 8, 2009

Роб Ван Дам и AWR сбъднаха мечтите на кеч феновете в България

07 декември 2009 10:14 Стиляна Божидарова

Роб Ван Дам, Екс Пак и Горещия Скоти се развихриха в столичната зала "Универсиада", давайки на българския кеч фен уникалната възможност да види и докосне блясъка на един спорт нахлул в сърцата на стотици още през 2002 година, предаде репортер на Novsport.com.

Светлинното шоу и разпалените фенове напомняха на онези вечери преди години, когато Екс Пак, като част от легендарната Дегенерация Екс, се изправяше в свирепи битки с маси, стълби и столове срещу братята Харди, Дъдли, Острието и Крисчън. Сега той в екип с друга звезда от някогашната WWF - Горещия Скоти се разправи с набиращите скорост в AWR Шугър Бойс.

Още по-категорична бе в изявите си бе красивата Ейприл Хънтър, която обаче бе измамена от находчивата Порша Перес. Въпреки загубата в мача Ейприл обра овациите на феновете, показвайки, че дамите умеят не по-зле от зрелищни кечисти като маскираният Омен да печелят сърцата на публиката.



В един от мачовете малкия и симпатичен Маскарита Саграда подлуди феновете в залата с изпълненията си - стил Рей Мистерио. Като в едно истинско кеч шоу и зрителите имаха своя принос. По време на всичките битки те подкрепяха своите любимци и дори групички привърженици влизаха в кратки разправии с ядосаните "лоши". Главният мач на вечерта изправи на крака феновете в "Универсиада".

Роб Ван Дам, "Господин Понеделник Вечер", майсторът на акробатични хватки деминстрира най-доброто от себе си срещу "Френския феномен" Рене Дюпре. Двубоят завърши с "петзведно жабешкото цамбурване" - хватка, която са аплодирали феновете на шоуто по цял свят.

И след като България видя на живо "Червея" на Скоти и "Жабешкото цамбурване" на РВД кеч звездите показаха, че тяхната "Европейска инвазия" е постигнала целта си. След шоуто феновете се скупчиха около любимците си за да ги поздравят, да си вземат автограф и да си направят снимка за спомен. А иначе другото е ясно - "Stay saved! Don't try this!!!"