Sunday, December 6, 2009

ROMANIAN PRESS GETS WORKED UP OVER DUPREE/MOROSANU



Sâmbătă 5 Decembrie 2009 - 20:57



Media images of the confrontation between K1 fighter Cătălin Moroşanu and Rene Dupree, gathering mainstream media coverage .....







go here for mainstream TV news coverage

Show de zile mari, vineri seara, la Sala Polivalentă. Sosite pentru prima oară în România, superstarurile World Wrestling Entertainment (WWE) au încins atmosfera la maximum şi au provocat delir.

În cadrul galei au participat 24 de luptători, însă cei cu cea mai mare priză la public au fost cunoscuţii Rob Van Dam, Sid Vicious, X-Pac, Rene Dupree şi Raven.

Siliconata April Hunter, fosta vedetă Playboy, a urcat şi ea în ring şi i-a isterizat pe fani, la fel ca şi Andrei "Călăul" Dumitru şi Vasile "Călugărul" Popovici, primii români participanţi.

Cel mai tare moment al show-ului s-a produs când campionul WWE Rene Dupree l-a provocat pe spectatorul Cătălin Moroşanu.

Atitudinea lui Cătălin Moroşanu a fost apludată la scena deschisă de public

„Ştiu că printre noi se află şi un star român de K1", a spus Dupree, după care a pronunţat cu accent franţuzesc numele mic al luptătorului de la Iaşi.

"Catarin este un nume de fată în Franţa". Când Moroşanu a dat semne că se enervează, Dupree l-a împins cu braţul drept. Românul a reacţionat imediat.

A azvârlit masa la care stătea şi l-a trântit cu putere pe wrestler. Apoi s-a dus după el să-i aplice o corecţie, dar forţele de ordine şi-au făcut rapid apariţia în sală şi l-au salvat pe francez.

Ieseanul Catalin Morosanu, la un pas sa-l bata pe celebrul wrestler Rene Dupree [FOTO]





Autor: Sorin Filimon
06 Dec 2009

voteaza!

Show de zile mari, vineri seara, la Sala Polivalenta. Sosite pentru prima oara in Romania, superstarurile World Wrestling Entertainment (WWE) au incins atmosfera la maximum si au provocat delir.

In cadrul galei au participat 24 de luptatori, insa cei cu cea mai mare priza la public au fost cunoscutii Rob Van Dam, Sid Vicious, X-Pac, Rene Dupree si Raven.
Siliconata April Hunter, fosta vedeta Playboy, a urcat si ea in ring si i-a isterizat pe fani, la fel ca si iesenii Andrei "Calaul" Dumitru si Vasile "Calugarul" Popovici, primii romani participanti.

Cel mai tare moment al show-ului s-a produs cand campionul WWE Rene Dupree l-a provocat pe spectatorul Catalin Morosanu.
„Stiu ca printre noi se afla si un star roman de K1", a spus Dupree, dupa care a pronuntat cu accent frantuzesc numele mic al luptatorului de la Iasi.


"Catarin este un nume de fata in Franta". Cand Morosanu a dat semne ca se enerveaza, Dupree l-a impins cu bratul drept. Romanul a reactionat imediat.
A azvarlit masa la care statea si l-a trantit cu putere pe wrestler. Apoi s-a dus dupa el sa-i aplice o corectie, dar fortele de ordine si-au facut rapid aparitia in sala si l-au salvat pe francez.

Wrestling la Sala Polivalenta din Bucuresti

Vineri, 4 decembrie, Sala Polivalenta din Bucuresti a programat prima gala de wresling disputata vreodata in Romania, printre starurile prezente la show numarandu-se April Hunter, Rob Van Dam, Sid Vicious, X-Pac, Rene Dupree si Raven.

Cel mai spectaculos moment al galei l-a reprezentat infruntarea dintre Rene Dupree si vedeta K1, Catalin Morosanu, prezent si el in sala, in calitate de spectator.
Francezul i-a ironizat numele lui Catalin, iar acesta, vadit enervat de situatie l-a impins cu putere pe wrestler, incercand chiar sa-i aplice o corectie dura.

In cele din urma fortele de ordine prezente la Polivalenta au intervenit, punand capat conflictului creat de cei doi sportivi.

--------

Scandal la prima gala de wrestling din Romania: Morosanu a sarit la bataie!


Spectacol american în Bucureşti, sâmbătă seara, la Sala Polivalentă. Prima gală de wrestling din România a fost una electrizantă. Avândul ca mastru de ceremonii pe vulcanicul Radu Valahu, şi invitaţi speciali pe Cătălin Moroşanu şi Radu Pietreanu (de la Vacanţa Mare), show-ul a fost total.

În premieră pentru România, sala Polivalenta şi-a deschis braţele pentru un spectacol de wrestling şi pentru fanii săi. Deşi tribunele nu au fost pline din cauza preţului ridicat al biletelor, gala American Wrestling Rampage Bucreşti va rămâne o amintire plăcută pentru cei care au venit. Salturi de pe corzile ringului, lovituri usturătoare şi întărâtarea publicului a fost reţeta wrestlerilor pentru a-şi atrage atât huiduile cât şi valuri de aplauze.

"Moroşanu are nume de fată"

Toată asistenţa a explodat, în momentul în care una din vedetele serii, Rene Dupree l-a provocat pe unul dintre invitaţii de onoare ai galei, luptătorul de K1, Cătălin Moroşanu. Francezul a ironizat "Moartea din Carpaţi" spunând că în Franţa, Cătălin este nume de fapă. Spiritele s-au incins imediat, iar după câteva cuvinte grele s-a trecut la contact fizic. Bodyguarzii au intervenit, iar spiritele s-au calmat, dar asistenţa a continuat să fiarbă. Dupa încheierea disputei, specatacolul şi-a urmat cursul continând să încânte până la ultima sfârşitul ultimei lupte.

Lupte între fete

A doua luptă a galei a fost una indedită. În ea s-au confruntat două fete, Portia Perez şi vedeta Playboy, April Hunter. Încăierarea a fost pe placul bărbaţilor care s-au delectat cu formele apetisantei April, care a fost declarată ulterior şi învingătoare.